Nettbutikk med Uggs for dame

Selv om Uggs opprinnelig ble laget for å holde føttene varme etter surfing på kalde strender i Australia, har de nå funnet veien til både gatemote og hverdagsbruk over hele verden.

Her i Norge er Uggs kjent for sin tidløse stil som enkelt kan matches med nesten alt i garderoben din. Fra jeans til leggings, og fra kjoler til vinterfrakker – Uggs gir et avslappet og stilig uttrykk som aldri går av moten.

Hos Sigv. Kavli finner du et variert utvalg av farger og modeller - vi garanterer at du finner et par som passer til din personlige stil i vår nettbutikk!

Kvalitet i alle ledd -perfekt for kalde vinterdager

Uggs er laget av førsteklasses saueskinn og med en myk innside av ull, omfavner Uggs føttene dine med en luksuriøs varme som gjør dem ideelle for kaldere dager. Den fleksible sålen gir god demping og støtte, slik at du kan gå komfortabelt hele dagen.

Det er ikke tilfeldig at Uggs er blitt langt mer enn bare sko – de er et symbol på komfort, kvalitet og tidløs stil. Uansett om du skal kose deg hjemme, gå en tur i byen, eller møte venner, gir Uggs deg den perfekte kombinasjonen av luksuriøs varme og uanstrengt stil.

Perfekt til gave

Uggs er også en fantastisk gaveidé. Deres kombinasjon av komfort og stil gjør dem til en gave som blir satt pris på, uansett alder eller stil. Velg blant våre mest populære modeller for en gave som gir glede gjennom hele sesongen.

Sigv. Kavli AS ble grunnlagt så tidlig som 1914 og med hovedfokus på sko. Etter 2. verdenskrig ble bedriften gjenetablert og har befestet sin posisjon som pionér innen handel av moteklær. I dag drives bedriften av 4. generasjon og som har bevart familiens filosofi om mote flettet inn i kvalitet og komfort.

Vi ønsker deg velkommen til å benytte deg av vår nettbutikk, men også besøk våre fysiske butikker i Åndalsnes sentrum, og Raumasenteret. Sentrumsbutikken er en miks med både dame- og herreklær, samt sko til herre. På Raumasenteret er det en ren damebutikk med sko og klær.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post